Hulp van meedenkende studenten op het IJburg College 2

Flexibele conciërge

Thomas en Nico kunnen goed met elkaar opschieten, dat zie je meteen. Ze hebben elkaar twee maanden niet gezien, maar beginnen meteen weer grapjes te maken zodra ze elkaar zien. Maandenlang heeft Thomas, klusser en verhuizer bij MijnStudent, geholpen bij de verhuizing van het IJburg College 2. De school moest van een tijdelijke locatie naar een gloednieuwe vestiging worden verhuisd. Hiervoor werd de hulp van MijnStudent ingeschakeld.

Waarom MijnStudent?

Nico Moen is al sinds de opening, in 2006, schoolleider bedrijfsvoering en communicatie op het IJburg College. "Ik liep al heel lang met het idee rond om MijnStudent op het IJburg College in te zetten voor toezichthouder- en conciërgediensten. Tijdens een gesprek met Gerhard (red. eigenaar MijnStudent) kwam de verhuizing van het IJburg College 2 ter sprake." De studenten konden helpen met het voorbereidende werk, het leeghalen van de tijdelijke locatie en het inrichten van het nieuwe gebouw. "Ik heb voor MijnStudent gekozen, omdat hun kernwaarden, flexibel en betrouwbaar, mij erg aanspraken."

Thomas: "We begonnen in november op de tijdelijke locatie met het voorbereidende werk: tv's van de muur halen en keukenspullen inpakken. Daarna hebben we Aad de Wit Verhuizingen (red. onderdeel van Mondial Movers) geholpen met het verhuizen zelf. We hebben de oude locatie leeggehaald en schoongemaakt en op de nieuwe locatie spullen weer in elkaar gezet en geholpen alle ruimtes in te richten."

Flexibele verhuizers"Ik denk dat ik het IJburg College wel de leukste opdracht vind die ik heb gedaan."

Thomas is sinds november 2016 in dienst bij MijnStudent en wordt veel voor klusopdrachten en verhuizingen ingezet. “Ik denk dat ik het IJburg College wel de leukste opdracht vind die ik heb gedaan. Het is leuk om aan een langer lopend project te werken. Je weet namelijk beter wat je iedere dag te wachten staat en je leert mensen ook goed kennen. Je voelt je echt onderdeel van het team."

De samenwerking

Nico: "Ik vond de samenwerking met MijnStudent en de studenten heel fijn. MijnStudent is heel flexibel. Het ene moment denk je niemand nodig te hebben en twee uur later bedenk je je dat je toch een paar jongens voor de volgende dag wilt hebben. Dat kan dan gewoon. Het kwam ook weleens voor dat ik toch meer, of minder mensen nodig had dan in eerste instantie gedacht. Ook dat was nooit een probleem. De samenwerking met de studenten ging ook heel goed. Het zijn gewoon jongens die lekker meedenken en met slimme oplossingen voor problemen komen. We missen ze hier wel hoor"

“Het zijn gewoon jongens die lekker meedenken en met slimme oplossingen voor problemen komen. We missen ze hier wel hoor.”

Meer cases...

Flexibele conciërge

Floorwalkers helpen bij het inhuizen van 6.000 mensen

Deze zomer heeft MijnStudent meegewerkt aan een heel tof en interessant project van PoortCentraal. 20 floorwalkers hebben aan de Rijnstraat 8 in[...]

Flexibele conciërge

Klussen en verhuizen in het oudste bedrijf van Nederland

Dat oud en jong goed samengaan bewijst de jarenlange samenwerking tussen het Bartholomeus Gasthuis en MijnStudent.Het Bartholomeus Gasthuis is[...]

Flexibele conciërge

Bekabeling op orde brengen in dialysecentrum

  • |Klant: Dianet
  • | Categorie: ICT

Toen een collega over een snoer struikelde, wist dialysecentrum Dianet dat het tijd was voor cable management. MijnStudent werkte in snel tempo[...]