De kernwaarden van MijnStudent

Wat voor bedrijf is MijnStudent eigenlijk? Waar mogen onze klanten en medewerkers op rekenen? We vinden dat u onze kernwaarden het beste kunt ontdekken door met ons aan de slag te gaan. Toch zijn er ook veel dingen die zich meer achter de schermen afspelen, waar we eigenlijk best trots op zijn. Daarom willen we graag met u delen wat belangrijk voor ons is.

Dit alles volgt uit onze vijf kernwaarden:

Slim, betrouwbaar, zorgvuldig, eerlijk en ijverig. Als u zich thuis voelt bij deze kernwaarden is de kans groot dat we prettig zaken kunnen doen.

Slim

MijnStudent gelooft dat een slimme oplossing tot een beter resultaat leidt voor iedereen. Eerst denken, dan doen. Bij relatief eenvoudig werk, zoals een verhuizing, maar ook bij een groot project, of de inrichting van onze bedrijfsprocessen. Creatief zijn, out-of-the-box denken, slim plannen en meedenken met u als klant en als collega’s onderling is een vanzelfsprekendheid.

Betrouwbaar

Op MijnStudent kan je bouwen. Altijd. Wij zijn geen “houtje-touwtje-bedrijf” maar een betrouwbare partner. Wij laten onze klanten nooit in de steek, maken af waar we aan beginnen en we komen afspraken na.

Zorgvuldig

Wat we doen, doen we goed. We richten onze volledige aandacht op wat we doen en nemen geen genoegen met een zesje. We hebben aandacht voor details en maken elke klus 100% af. Onze offertes, facturen en administratie kloppen als een bus. Maken we toch een fout, dan lossen we dat goed met u op.

Eerlijk

Voor ons is het vanzelfsprekend: eerlijk zijn. Eerlijk over wat we kunnen, maar ook over wat we niet kunnen. Wij communiceren graag duidelijk over wat u van ons mag verwachten. Maar eerlijkheid gaat verder: eerlijke tarieven en een eerlijke behandeling van onze medewerkers. Zaken doen met open vizier.

IJverig

Wij houden van knallen! We gaan daarom vol energie en gedrevenheid voor onze klanten aan de slag. We zijn hands-on, houden van aanpakken. Waar of wanneer het ook nodig is. En we gaan pas naar huis als het werk gedaan is.