Computerhulp voor leden van Osira Amstelring

15 juni 2012

Sinds 1 juni 2012 kunnen leden van Osira Amstelring gebruik maken van de PC-Studenten van MijnStudent. Zorg- en dienstverlener Osira Amstelring wil mensen de mogelijkheid bieden om met korting een computerhulp aan huis te bestellen. MijnStudent zet handige PC-studenten in voor deze klussen.

Zorg en dienstverlening Osira Amstelring

Zorginstelling Osira Amstelring biedt inwoners van Amstelland en Meerlanden vele vormen van zorg- en dienstverlening aan zoals thuiszorg, huishoudelijke hulp, intramuraal wonen en mantelzorgondersteuning. Bewoners die lid zijn van de Osira Amstelring ledenservice kunnen gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op diensten, zoals de kapper aan huis, de maaltijdservice en nu ook de computerhulp aan huis.

Computerhulp inhuren

Deze handige PC-Student, kan ingezet worden voor allerhande klussen. De computerhulp komt bij mensen thuis om de meest uiteenlopende computerproblemen aan te pakken. Daarnaast kan de Computerhulp ook apparaten (zoals printers), internet of een thuisnetwerk aansluiten. Ook voor computerles, vragen over telefoon of televisie kan de PC-Student ingezet worden. Een PC-Student kost €29,50 per uur, leden van Amstelring krijgen een aantrekkelijke korting van 5%. Mensen die lid zijn van de ledenservice kunnen op de website van Osira Amstelring computerhulp aan huis bestellen.