Partners

partners_mastermateMastermate is onze leverancier voor professionele gereedschappen. Waarom kiezen we bij MijnStudent voor Mastermate? Omdat we hebben gemerkt dat “goedkoop” vaak duurkoop is als het om gereedschap gaat. Het gemiddelde consumentengereedschap voor tuin- en kluswerk is niet geschikt voor dagelijks gebruik. Bovendien is professioneel gereedschap van bijvoorbeeld Makita energiezuiniger en veiliger te gebruiken.

partners_bevelaVoor het sauzen van plafonds en muren, maar ook het lakken van plinten, kozijnen en deuren, hebben we vrijwel dagelijks behoefte aan goede verven en lakken. De huismerken van de bouwmarkten volstaan niet voor de kwaliteit die we bij onze klanten willen leveren. Daarom werken we bij MijnStudent met professionele verfsystemen zoals Sigma, Sikkens en Histor. Een belangrijke leverancier hiervoor is verfgroothandel Bevela.

partners_roldorentVoor de projectverhuizingen, kantoorverhuizingen, zorgverhuizingen, archiefverhuizingen en andere verhuiswerkzaamheden die we doen is regelmatig specifiek verhuismateriaal nodig. We hebben als MijnStudent onze eigen verhuisdozen en beschikken over een eigen voorraad aan meterbakken, hondjes, diepladers en wat dies meer zij. Maar soms komen we tekort en huren we in. We komen graag beslagen ten ijs. Waar nodig werken we dan regelmatig met materialen van Roldo Rent.

partners_avarentOm op onze verhuizingen snel en goed te kunnen vervoeren zijn transportmiddelen nodig. We kiezen er bewust voor om onze transportmiddelen variabel in te huren, alleen op de momenten dat het voor de klant gewenst is. Door geen eigen bussen te hebben maar in te huren, hebben we altijd de nieuwste transportmiddelen tot onze beschikking inclusief actuele navigatie. Voor de inzet van onze transportmiddelen werken we hoofdzakelijk samen met Avarent en Diks Autoverhuur.

partners_groenpandAls MijnStudent werken we veel voor gebouweigenaren. In de afgelopen jaren komen er steeds vaker projecten voorbij waarbij duurzaamheid een rol speelt. Bijvoorbeeld bij een manager vastgoed die traditionele TL-verlichting door duurzame LED-TL wil vervangen. MijnStudent werkt in dit soort projecten graag samen met Groenpand, een bedrijf dat gespecialiseerd is in verduurzaming van panden. Behalve verlichtingsadvies leveren zij bij onze klanten ook zonnepanelen en energie.

partners_dcmJan en Robin Schulp van DCM Bouw zijn al jaren een vaste partner van MijnStudent. Voor werkzaamheden die technisch te complex zijn voor MijnStudent wordt de inzet van DCM Bouw gevraagd. Denk bijvoorbeeld aan een interne verbouwing, schilderwerk op hoogte, stucwerk of plaatsen van gipsplafonds. Anderzijds zet DCM Bouw ook geregeld MijnStudent in bij grote klussen. Bijvoorbeeld bij het ontruimen en leeg opleveren van panden, grote interne verbouwingen enzovoorts.