Tarieven voor onze diensten

Door MijnStudent in te huren, bespaart u geld! U hoeft immers minder vast personeel in dienst te nemen, uw inzet is efficiënter en u betaalt alleen voor diensten die u gebruikt. Bovendien is MijnStudent voor eenvoudige klussen een stuk goedkoper dan de specialist. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een tarief op!

Tarief opvragen!

Marktconforme, eerlijke prijzenTarieven goede kwaliteit

MijnStudent is geen prijsvechter, wij geloven niet in goedkoop. Waar we wel in geloven? Marktconforme, eerlijke prijzen. Wij willen opdrachten snel voor u uitvoeren én kwaliteit leveren. Dat kan niet tegen de allerlaagste prijs.

Omdat wij zowel op urenbasis als op projectbasis werken, geven wij geen vaste tarieven af voor onze diensten. Om toch een idee te geven: als richtlijn voor onze tariefstelling kunt u uitgaan van een tarief tussen de €27,50 en €35 per medewerker per uur, exclusief BTW.

Extra materialen

Daarnaast zal er, afhankelijk van de klus, sprake zijn van bijkomende kosten voor de inzet van een verhuiswagen, verhuismaterialen, klusauto, verf, klusmaterialen, parkeerkosten, enzovoorts. Dit wordt altijd van tevoren met u besproken en wordt ook opgenomen in de offertes. Indien nodig, komen we bij u langs om een passende offerte op te maken.

De beller is snellerContact over tarieven

Heeft u een concrete klus? Bel dan naar:085 40 16 344. U kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@mijnstudent.nl