Wij zijn op dit moment op zoek naar:

 

Receptionist(e) - Op de Zuidas Amsterdam - per direct voor 2 mnd

Startdatum: 5 september 2017
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Tijdelijke functie (40 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en representatieve receptionist(e) voor een organisatie die gevestigd is in Amsterdam. Je komt te werken op een state-of-the-art, 5-sterren locatie waar hospitality zeer hoog in het vaandel staat.

Als receptionist(e) zal je belangrijkste taak worden het bemensen van de receptie tijdens kantooruren. Dit is een geweldige manier om bij te houden wat er gebeurt in het kantoor en om te netwerken met klanten, leveranciers en medewerkers. Je hebt een warme persoonlijkheid en met jouw gastvrije houding heet je de klanten welkom vanaf het moment dat ze aankomen. De klant zal jou als spin-in-het-web gaan ervaren en geen vraag is je te veel. Ontzorgen is je doel.

Verder lezen Solliciteer direct!


Medior Inkoper

Startdatum: Onbekend
Regio: Zuid-Holland
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Wij zijn per direct op op zoek naar een Medior Inkoper voor de Initiële inkoopafdeling van een universitair medisch centrum. Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in het begeleiden van inkoopprocessen binnen een grote organisatie en hebt veel ervaring met Europese aanbestedingstrajecten. Je informeert en adviseert over inkoopmogelijkheden. Je volgt marktontwikkelingen, trends en best practices. Je draagt zorg voor de realisatie van doelstellingen op het gebied van kostenbesparingen en leveranciersprestaties. Je stuurt op inkoopresultaten die in lijn zijn met de eisen en wensen van de bedrijfsdelen. Tevens draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Inkoop.

Verder lezen Solliciteer direct!


Senior Inkoper

Startdatum: Onbekend
Regio: Zuid-Holland
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Wij zijn per direct op op zoek naar een ervaren Senior Inkoper voor de Initiële inkoopafdeling van een universitair medisch centrum. Je hebt minimaal 5 jaar of meer ervaring in het begeleiden van inkoopprocessen binnen een grote organisatie en hebt veel ervaring met Europese aanbestedingstrajecten. Je informeert en adviseert over inkoopmogelijkheden. Je volgt marktontwikkelingen, trends en best practices. Je draagt zorg voor de realisatie van doelstellingen op het gebied van kostenbesparingen en leveranciersprestaties. Je stuurt op inkoopresultaten die in lijn zijn met de eisen en wensen van de bedrijfsdelen. Tevens draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Inkoop.

Verder lezen Solliciteer direct!


Service medewerker (24 uur per week)

Startdatum: 1 augustus 2017
Regio: Friesland
Dienstverband: Startersfunctie,Ervaren functie (24 uur)

Voor onze opdrachtgever in Drachten zijn wij op zoek naar een tijdelijke Servicemedewerker (tot en met eind september). Je bent o.a. verantwoordelijk voor het oppakken van de servicegerichte taken zoals het verhelpen van technische storingen. Je kunt dan denken aan het vervangen van een lamp, post sorteren en verdelen of het lopen van een ronde door het pand om te kijken of alles op orde is.   
Voor deze rol zoeken wij een kandidaat die de handen uit de mouwen wil steken en klant/oplossingsgericht is. 

Verder lezen Solliciteer direct!


Servicebalie medewerker (di + do ochtend, Den Bosch)

Startdatum: 1 september 2017
Regio: Noord-Brabant
Dienstverband: Startersfunctie,Bijbaan (8 uur)

Wil je aan de slag als servicebalie medewerker in een professionele organisatie? We zijn voor een opdrachtgever in 's Hertogenbosch op zoek naar een communicatief vaardige en klantvriendelijke kandidaat, die secuur te werk gaat en goed het overzicht kan bewaren.

Verder lezen Solliciteer direct!


Facilitair Servicemedewerker

Startdatum: 31 juli 2017
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Startersfunctie,Ervaren functie (40 uur)

Voor onze opdrachtgever in Zaandam zijn wij op zoek naar een Facilitair Servicemedewerker. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte planning en het maken van een goede en snelle opvolging van de klantaanvragen, zoals onderhoud en reparaties.
Hierbij staat een uitstekende communicatie (in woord en geschrift) met de klant hoog in het vaandel.

Verder lezen Solliciteer direct!


Medewerker servicedesk en administratieve ondersteuning - Eindhoven

Startdatum: 10 juli 2017
Regio:
Dienstverband: Fulltime (40 uur)

Voor onze opdrachtgever zijn we voor de regio Eindhoven op zoek naar een medewerker servicedesk en administratieve ondersteuning.

Als medewerker servicedesk en administratieve ondersteuning werk je meestal vanuit het kantoor in Utrecht en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van alle binnenkomende meldingen via mail, telefoon  en  het FMIS-systeem van Axxerion (digitaal portaal voor meldingen).  Je verwerkt al de binnengekomen meldingen in het FMIS-systeem om vervolgens de leveraniers aan te sturen op basis van de gemaakte contract afspraken.  Daarnaast ondersteun je het Technische Team met administratieve werkzaamheden. Ook werk je 1 á 2 dagen op locatie bij de klant

Verder lezen Solliciteer direct!


Planning en workspace analist bij een facilitaire dienstverlener Eindhoven

Startdatum: 30 juni 2017
Regio: Noord-Brabant
Dienstverband: Parttime,Fulltime (32 tot 40 uur)

Ben jij van nature analytisch, heb je ervaring met Excel en het opzetten van rapportages? Voor de afdeling Customer Support Service (CSS) van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een planning en workspace analist. Heb je geen gevulde rugzak met ervaring? Geen enkel probleem. Je wordt goed ingewerkt door een interim specialist op dit gebied, je gaat super veel leren en kan daarna zelfstandig aan de slag!

Verder lezen Solliciteer direct!


Customer support (Nijmegen)

Startdatum: 4 september 2017
Regio: Gelderland
Dienstverband:  (40 uur)

Voor een IT-hardware dienstverlener in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Medewerker Customer Support (RMA). Het betreft een tijdelijke functie met uitzicht op een vast contract.

De belangrijkste taken in deze functie bestaan uit het verlenen van correcte en adequate support op het gebied van foutieve leveringen, her-leveringen, manco’s en RMA’s

Verder lezen Solliciteer direct!